Verizó 1.42

2012.05.26. 20:37

Üdv.

Úgy néz ki, hogy ez a változás főleg a vanilla pályákra vonatkozott.

Tig a bejegyzésében nem írta le az új verzió változásait, csupán annyit, hogy nagyon sok bug van, szóval jelentsük őket.
Ami talán feltűnhetett mindenkinek, hogy a megszokott hátterek néha meg-meg változnak. Ez nem tartozik a bug listára, Tig mondta, hogy szándékosan van így.
Nagyon sok pálya is megváltozott, a bombás pályákon például sűrűbben jöttek a bombák. Azonban nem tudom, hogy ez változás akart lenni, vagy csak szintén valami hiba féleség. A legtöbb dolgot már jelentették, de ha láttok valamit, akkor a bejegyzés alján található linkre kattintva ti is beküldhetitek az észrevételeiteket.
 

A mai nap stream-jéről pár szó... Voltunk páran, nem túl sokan, ami talán nem is gond. 5 órán át tartott az adás. A következő kép készült:

 

Nem egy nagy mestermű, de valahogyan nekem is gyakorolni kell.

***
Itt lehet az észrevett hibákat jelenteni
A kép teljes méretben
***
(Mi a... Most [2012. május 29. 19:18] vettem észre, hogy szombaton elfelejtettem kitenni, vagy valami okból kifolyólag visszaváltott vázlatra. Elnézést)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr954548076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antikati 2012.05.29. 21:32:05

nagyon jó lett a kép
süti beállítások módosítása