Az új fórum

2012.06.09. 16:18

Üdv.

Amint láthattátok bekerült az új fórum. Van előnye és hátránya egyaránt, de nézzük sorban.
A "Menü" feliratot összehúzták, és jobb oldalra mellé került be a "Forum". Rákattintva megkapjátok a fórumot. Tehát ez azt jelenti, hogy a már tervezett játékbeli fórum most itt van. De ha ezt nem nagyon részesítitek előnyben, akkor ezen az oldalon külsőleg is lehet használni.
Ha valaki mindenképpen a játékban szeretné használni, annak javaslom, hogy menjen előbb a törzsházba. Ugyanis ameddig fórumozik, addig szépen játékban marad, kapja az üzeneteket, stb... A körök amikben pedig benne volt, azok pedig hozzáadódnak a statisztikához, ami még le is rontja, mivel sem sajtot sem győzelmet nem szerezhetsz közben.

Valamit a következőre szeretném felhívni a figyelmet... A magyaroknak most külön van egy fórum rész.
Discussions = Megbeszélések (Meg lehet tárgyalni 1-1 dolgot)
Off Topic = Ide jöhet minden egyéb
Map Editor = Pálya szerkesztő (Azaz minden azzal kapcsolatos dolog oda mehet)
Tribes = Törzsek (Tehát ide a törzsek jöhetnek)
Ha lehet mindenki rendeltetésszerűen használja ezeket!!! Még nincs magyar mod, így nem is lehet ezeket igazából ellenőrzés alá venni, mivel az angolok és más modok nem fogják érteni, hogy mi folyik ott.

Amennyiben valami hibát észleltek a fórumban, akkor ott a "$Bugs" című topicban írhattok róla, lehetőleg angolul.

__________________

Tegnap rajzolni támadt kedvem, így hirtelen felindulásból livestream lett belőle. Az online játékosok között igyekeztünk szólni. Ha valaki esetleg megszeretné nézni az ide kattintva megteheti, hogy belenéz 1-1 részbe (gondolom nem fogja végignézni azt a 2 és fél órát).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr594575344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelenvagyokcsáááá 2012.06.10. 13:04:33

Szia:D milyen progival csinálod a rajzokat?? :DDDD köszi előre is. =^-^=

Névtelenvagyokcsáááá 2012.06.10. 15:45:37

@DraGirl: ja és..:D tudsz adni egy linket ahonnan letudom jól tölteni? :'o És ennek a proginak van magyar változata is? Ha van,akkor tudnál olyan linket megadni ahol a magyar változatát lehet letölteni?:DD remélem érted mit akarok kérdezni:DDDD köszönöm előre is.^.^

DraGirl 2012.06.10. 16:11:13

@Névtelenvagyokcsáááá:
Ha tudsz adni egy e-mail-t, oda elküldöm, mert itt nem akarok linkelgetni. Magyar változata sajnos nincs, csak angol, de azon is egész jól ki lehet igazodni.

DraGirl 2012.06.12. 15:44:21

@Névtelenvagyokcsáááá:
Igen meg :O Vissza is írtam, de ezek szerint akkor te nem kaptad meg?

Névtelenvagyokcsáááá 2012.06.12. 21:15:29

@DraGirl: megtaláltam.:DDD köszönöm még1-szer,hogy elküldted és elmondtad.^^"

Névtelenvagyokcsáááá 2012.06.13. 14:45:24

@DraGirl: ja és..tudsz valamilyen tutorialt hozzá?!. lehetőleg magyart:$..ha nincs magyar akkor angol is jóóó.^^ persze ha tudsz.:DDD köszönöm. és még valami. neked se ment eleinte valami jól?? mert nekem egérrel nagyon nehéz.:// te mennyi idő alatt szoktad meg? És volt olyan ami segített a rajzolásba? (oldal,tutorail) köszii.:')

Névtelenvagyokcsáááá 2012.06.13. 16:50:57

@DraGirl: ja és még valami.xddddd (Bocsi,hogy ennyit kérdezek.__.) de,ha menteni akarom azt írja ki,hogy: Folder not exist. ilyenkor mit kell csinálni? Oo'' köszi:DDD

DraGirl 2012.06.14. 23:33:15

@Névtelenvagyokcsáááá:
Tutorial... Igazság szerint nem nagyon kerestem hozzá :D De megnéztem azért ezt:
hu.cheese.formice.com/forum/threads/guide-paint-tool-sai.19062/
És ha YouTube-ra beírod, hogy Paint Tool SAI tutorial, akkor biztosan kidob párat ^^
Egérrel én nem is tudok rajzolni, nekem grafikus táblám van. De ahhoz is kellett idő, mire megszoktam, és még most sem tökéletes. Viszont tudtommal elég sokan kezdik úgy a gépen való rajzolást, hogy egérrel dolgoznak
Próbáld meg máshová menteni?
Elnézést a késői válaszért, osztálykiránduláson voltam
süti beállítások módosítása