Miért is nincs bejegyzés...

2012.07.01. 01:32

Üdv.

Nyilván feltűnt mindenkinek, hogy pár napja megint nincsenek bejegyzések. Ismét nem történt semmi érdekes, szóval a kisebb dolgokat megpróbálom összefoglalni.

Tegnapelőtt (2012. június 29) volt Sydoline születésnapja, most 22 éves. A TFM modok a következő videóval készültek neki.

Epreket még mindig lehet szerezni. Felmerültek egyesekben igen érdekes kérdések. Remélem ez az információ már mindenkihez eljutott, de szeretném ide is kiírni.

  • A -384 -es számú pályán NEM LEHET eprek kapni.
  • NEM LEHET epret ingyen szerezni (kivétel ez alól /room 286637850, ahol 20 db ingyen epret szerezhettek, de csak egyetlen egyszer)

Sienheal készített 2 új rajzot, azokat is szeretném megmutatni


Amennyiben kérdés lenne, azt írhatjátok hozzászólásban, szívesen válaszolok, vagy elértek a játékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr104621624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nextra 2012.07.04. 19:37:30

Szia. Fontos kérdésem lenne!. Valamiért nem enged 'Fur'-t venni Tfm-en. :S. Azt szeretném kérdezni,hogy miért hátha tudnál segíteni..! Lehet mert már nekem van egy?

Üdv. Nextra
süti beállítások módosítása