Üdv.

Először is a chatszűrőről vagy 3 mondat. 1-2 napja adta hozzá Tig a játékhoz. Ahogy elnéztem egyelőre csak az angol szavakra van ilyen. Ha beírod, hogy pl. "fuck" akkor ezt kapod helyette: #!@$
Van egy bug ugyan, a chatben #!@$ fog megjelenni, viszont az egér felett még mindig a "fuck". Tig elvileg dolgozik rajta.

Ez a spam féleség terjeng most:
Transformice wants to break records this summer!!!Send this message to 5 different rooms and and then go to room 801!!!Press click on Elise or Papaille and get 20 free fraises and a special item!!!
Nem, ez egyáltalán nem igaz, felesleges kérdezgetni.

Viszont akkor már részletezem, hogy mi ez a 801-es szoba.
Ebben a bejegyzésben alul már volt róla szó, de akkor ismét felhozom.

Ha bármelyik közösségben beírjuk, hogy /room 801 akkor a következő szobában fogunk kikötni:

Ott van két kisegér Elise és Papaille (Papaille régen kattintható volt, és akkor felugrott a bolt). A két kisegér valójában az Atelier801 kabalája, vagyis már csak az egyik. Ugyanis Elise pár hónapja eltávozott.

Hogy mi a szoba funkciója? Jó afk ("pill") szobának, lehet benne beszélgetni másokkal, kicsit megpihenni, lehiggadni, és akár parti rendezésére is megfelel.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr294656865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása