Üdv.

Újabb Parloes de Dev' és ezúttal a Transformice kistestvéréről lesz szó. Sydoline írt bejegyzést a Transformice fórumra tegnap:

„Hé Egerek!

Már egy ideje beszélünk a Transformice kistestvéréről, még Azrou-t is beépítettük a csapatba, hogy dolgozzon rajta. Akik korábban még nem olvasták, azoknak itt egy gyors összegzés! Ebben a játékban három csapat fog küzdeni, hogy hatalmat szerezzenek a területek és az erőd felett. Szeretnénk hatalmas csatateret nyújtani több ezer játékossal egyszerre.

Hogyan fog ez működni? Egy csapat az erődöt fogja védeni. A játék akkor ér véget, ha az egyik csapat a másik kettő közül elfoglalja. A pálya egy HATALMAS kör alakú pálya lesz, ahol 10,000 játékos tud majd a másik két csapat ellen küzdeni!

Egy fontos megjegyzendő dolog, hogy a Transformice azonosítód használhatod ebben a második játékban! Megtarthatod a barátlistád és a törzsed!

Egyelőre még nem tudunk nevet adni ennek a játéknak, úgyhogy ha van ötleted nyugodtan megoszthatod a fórumon! Nem garantáljuk, hogy az ötleted választjuk, de azt megígérhetem, hogy mindegyiket elolvasom!

Ez a játék még nem lesz online egy ideig, úgyhogy itt egy előnézet amit Melibellule, hogy lássuk hogyan fog kinézni!"


***
Transformice fórum.
Az ötleted itt oszd meg.

***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr724669384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bolyhi~ 2012.09.15. 10:47:42

Új információ nincs erről a játékról??

DraGirl 2012.09.16. 15:54:52

@Tappimm: Csak az van, amit itt látsz.

Bolyhi~ 2012.11.21. 19:18:43

@DraGirl: Tényleg most már kellene lennie több dolognak. Biztos van már lécci írj már vmit róla.
süti beállítások módosítása