Üdv.

Este fél 2 van, de valahogy hamarabb nem jutott időm megírni ezt a bejegyzést, alvás előtt viszont mégis megtenném. Tehát tegnap (augusztus 2-án) 2 új közösséget adtak a játékhoz.

Miután már este van, és szinte egész nap fordításokkal foglalkoztam, inkább ismét Vogul fordítását másolnám be.

"Két új közösség!

Észrevettük, hogy Román és Indonéz játékosok keresik társaikat, hogy együtt tudjanak játszani. Ezért gondoltuk hát, hogy ezek a játékosok megérdemlik saját közösségüket, hogy együtt tudjanak játszani!

Kérlek üdvözöljétek szeretettel ezt a két új közösséget!

A játék még nincs lefordítva ezekre a nyelvekre jelen pillanatban. Ha érdekel, szeretnél segíteni és aktív tag vagy akkor küldj nekem egy levelet erre a címre: sydoline@gmail.com!"


(Nem igazán tudom, hogy van-e az olvasók között valaki Romániából aki a nyelvet is beszélni, de hátha van, és legalább ő is értesül róla, hogyha nem olvasta volna a fórumot.)

Továbbá a CFM is keres a két új közösséghez fordítókat, itt ismét a Román közösséget hoznám fel. Ha valaki szeretne fordítani angolról románra, az kattintson ide.

***
Az eredeti fórum bejegyzést ide kattintva találod meg.
***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr974693297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása