Üdv.

Először is a versenyfelhívás.

Lassan véget ér a forró, trópusi nyár és közeleg az ősz. Itt az ideje, hogy visszanöveszd a bundád és felkészülj a hidegre! Elhatároztuk, hogy felajánljuk ezt a kis versenyt ahol talán a te stílusod lesz az új divat Transformice-on! Hölgyek- és egérurak, üdvözöljétek a "Rajzold meg a bundád" versenyt!

Szabályok:
A szabályok egyszerűek: adott az egér körvonala és te készíted el a saját bundádat; természetesen legyen stílusos és munkabarát; nem változtathatsz az egér körvonalán, csak a farkát, de ugyanazt a formát kell követnie. Végezetül, ne készíts természetellenes mintákat, egy neon zölden világító egér nem elfogadható!

Ebbe a témába küld el a nevezésedet. Csak egyetlen bundát számítatthatsz be, amit az adminok fognak értékelni.

A körvonal itt található: http://i.imgur.com/krH2v.png

Nyeremények:
A nyertesek ötletei bele lesznek rakva a játékba mint megvásárolható bunda!
- 1. : 400 Eper + 1000 Sajt + Bunda a boltban
- 2. : 350 Eper + 500 Sajt + Bunda a boltban
- 3. : 300 Eper + 250 Sajt + Bunda a boltban

Megjegyzés: a első helyezett bunda talán drágább lesz, mint a többi.
Mindegyik bundát Melibellunek újra kell majd készítenie, hogy betudja tenni a játékba.

Nevezési idő:
Ez az esemény most azonnal elkezdődik és Szeptember 30.-ig lehet benevezni. A végeredmények majd Október 5.-én lesznek kihírdetve.

A fordítás ismét Vogul műve, az engedélyével használtam.

A témát ide kattintva nézheted meg. Az elkészült műveket ide kell feltölteni (először egy képmegosztó oldalra, mint pl. az i.imgur.com, majd a linket visszailleszted a fórumra).

___________

Nem nagyon szoktam magánéletről írni itt a blogon, de végzős leszek a gimiben, ami eléggé befolyásolja majd a szabadidőmet, tehát érinti a blogot és a játékot is a részemről. Nyilván többet fogok tanulni, mint eddig, ezért kevesebb időt tudok majd a játékra fordítani. Ez nem azt jelenti, hogy csak hétvégén nézek fel. Megpróbálok minden nap fent lenni, olyan 5-6 órától, és ha valamiért nem vagyok fent késő délután / este, akkor annak más okai vannak.

Valószínű azt gondolhatjátok, hogy minek lettem akkor moderátor, ha nem vagyok fent sokat... Ahogyan azt ti is tudjátok, francia törvények miatt csak 18 év felett vesznek fel moderátorokat. 18 évesen pedig senki másnak sincs tengernyi ideje egy játékra véleményem szerint. Tehát kérlek titeket legyetek elnézőek a tanév folyamán ezzel a dologgal kapcsolatban.

____________

Na és végre a fórumon is megkaptam a "sárga nevet" így ki tudtuk tenni azt a 2 fontos témát, amit már említettem.
Játék Szabályzat
Személyzeti GY.I.K.

Mindenki olvassa el, mert fontos információkat tartalmaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr554738583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kajajuj 2012.08.31. 12:44:40

hello a rajzot (csináltam 1 egér színt) kinekkell elküldeni és hova meg hogyan?a válaszokat előre köszönöm.

DraGirl 2012.08.31. 23:36:47

@Kajajuj:
feltöltöd egy képmegosztó oldalra, majd a linket visszaküldöd az eredeti témába...
süti beállítások módosítása