Blog frissítés

2012.09.30. 19:13

Üdv.

Már egy ideje nem írtam ide. Nos, a suli csodálatosan lefoglalt, ebből kifolyólag a játékban sem láttatok túlságosan. Ha valaki nézelődik a hivatalos fórumon, főleg a Beszélgetések témában, akkor tudja is a pontos okokat. Viszont úgy néz ki a héten letelnek a húzós dolgok, és újra tudok lenni délutánonként, habár azért nem olyan sokat, mint nyáron.

A jelentkezés a Segéd pozícióra a mai napon lezárult, gondolom nemsokára értesítik azokat, akik felvételt nyertek.

Elvileg a bunda verseny is a mai nappal zárult le, és jövőhét pénteken kapunk eredményt róla.

Viszont szeretném nektek ajánlani az IRC-t, hogy ne egész nap várjatok rám, ha kérdésetek van. Igen, most már nemsokára jönnek a Segédek, viszont jelszó gondokkal ők nem tudnak mit csinálni, max. annyit mondanak, hogy vegyétek fel a kapcsolatot egy moderátorral. Tervezek egyfajta... Képekkel ellátott útmutatót adni az IRC használatához, hogy megtaláljatok könnyedén.

Egy kép is várat magára, már a vázlat megvan hozzá, csak ki kellene dolgozni. 3 oldalnyi írás után jól esne most egy kicsit rajzolgatni. 8-tól adják a Harry Potter 7. részének 2. részét az HBO-n, azt is nagyon szeretném nézni. Meglehet, hogy közben kidolgozom, aztán felnézek a játékba. Még nem tudom. De minden esetre hamarosan döntenem kellene... A kérdéseitekkel elértek IRC-n, ha pedig hackert/csalót találtok a játékban, bátran használjátok a Report gombot.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr544811958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása