Fur contest és roomkick

2012.10.02. 20:25

Üdv.

Rögtön két hírt is hoztam. Először is a versennyel kapcsolatban írnék 2 sort. Tehát, vasárnap befejeződött a bunda verseny. Pénteken kihirdetik a nyerteseket, sok szerencsét mindenkinek, aki nevezett valamilyen bundával!

Bizonyára emlékeznek a játékosok a voteban névre hallgató funkciójára a játéknak, amit pár héttel ezelőtt kivettek a játékból. Az oka a sok visszaélés volt. Azonban így felmerült egy újabb probléma, mégpedig az, hogy nem tudtak a játékosok fellépni a szobájukban fellépő gondokkal (troll, fav, stb.). Most bevezették a roomkick funkciót. A /ban név módszer megmaradt, ez azonban egy órára teszi ki a játékost az adott szobából. Például: Peldaeger játszik a magyar közösség 4-es szobájában, ahol roomkick-et kap. Ezután visszatérhet a magyar közösségbe, de a 4-es szobába egy óráig nem.

Fel szeretném rá hívni a figyelmet, hogy a csalók/hackerek ellen NE használjátok, hanem használjátok az új rendszert amit a jelentéshez kaptatok. Igen, kicsit lassan fognak odaérni a moderátorok. Ennek az az oka, hogy túl sok jelentést kapunk suttogásban még mindig(!!! ráadásul egyre többet), így jóformán már időnk sem marad a rendszer jelentéseit megnézni. Sokan azt a módszert használják, hogy letiltják a suttogást, mondván használják ezt az új rendszert, mert nem dísznek van ott. Nemsokára készítek valami tutorial féleséget az IRC-hez, hogy könnyen megtaláljatok ott a kérdéseitekkel akkor is, amikor letiltom a suttogást.

További jó játékot, hamarosan jövök újabb hírekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr1004816541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása