Paroles de Dev' #4

2012.11.26. 23:28

Helló egerek!

Azok akik esetleg nem tudnák, Tigrounette már készített egy jó pár mini-játékot a múltban. Ezekből három egyesítve lett egy Extinction nevű platform alatt (elérhető az extinction.fr címen). Azonban, kevés ideje miatt nem tudta őket fenntartani. A játékosok száma drasztikusan csökken és Tig eléggé szomorú, hogy végig kell néznie ahogy kihalnak.

Ezért megbeszéltük az irodában és arra jutottunk, hogy ezt a három játékot egyesítjük az Atelier 801 neve alatt. Bouboum, Forteresse és Aaaaah befog kerülni Ateiler 801 játékkatalógusába és elérhető lesz a közelgő Közösségi Platformon keresztül amin Azrou dolgozik. Ez a Közösségi Platform eleinte, ahogy azt már tudhatjátok, azzal a céllal készült, hogy az összes Transformice játékost és a második játékunk játékosait összekösse, szóval csak egy felhasználói fiókra lesz szükséged, hogy játszhass ezekkel a játékokkal, és nehogy elveszítsd a barátaid és törzsed.

Így lesz tehát öt játék együtt:
- Transformice
- Aaaah
- Forteresse
- Bouboum
- és a második játékunk

Az Extinction nevű platform adatbázisa egyesítve lesz Ateiler 801 adatbázisával így mindenkinek megmaradnak az adatai, mint például barátok, törzs és profil. Egy aprócska eltérés lesz viszont, Az Extinction platform felhasználói egy + jellel a nevűk előtt tudnak majd csak belépni (ami játékon belül is látható lesz), hogy elkerüljük a név-kettőzödést.

Annak érdekében, hogy az egyesítés zökkenő mentes legyen, a három játék újra lesz programozva Transformice rendszerét felhasználva, és egy teljesen új kinézetet is kapnak. Egy pár vázlat az új Forteresse-ről:

Az első karakter is kész van!

Szeretnénk közvetlenek lenni veletek: nem fogjuk abbahagyni Transformice fejlesztését, Tig főleg akkor fog ezen a három játékon dolgozni, ha otthon lesz. Mindegyik játéknak lesz saját weboldala, így ha nem akarsz, akkor nem muszáj játszanod velük.

Még valami, nyugodtan kipróbálhatjátok ezeket a játékokat akár most is. Eléggé kicsiny közösségük van (~600 játékos csúcsidőben), ezért ha lehetséges legyetek kedvesek hozzájuk.

 

Köszönet a fordításért Vogulnak <3

***
Eredeti bejegyzés
***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr144927441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása