Baffbotffa

2013.01.31. 23:22

Üdv.

Tudom, hogy a társoldal foglalkozik ezekkel, de egyelőre felújítás alatt van a minijátékok része, és úgy összességében az egész oldal, ezért úgy gondoltam, hogy ide teszem ki. Tehát, egy kedves játékos, nevezetesen Lesmaster felajánlotta, hogy ír egy összefoglalót a baffbotffa minijátékról.  Remélem hasznos lesz számotokra!

Mivel nagyon sok kérdés érkezett a Baffbotffa (free for all) játékmóddal kapcsolatban, és minden kérdésre nem tudok válaszolni, gondoltam összeírom nektek a fontosabb tudnivalókat. Rögtön a legegyszerűbb kérdést tisztáznám: lőni a lefele gombbal lehet.

Ha szeretnél ebben a módban jeleskedni 2 dologra van szükséged:

1. Cannon Jump (úgynevezett röpülj páva technika)

2. Air Camp

Ezek nagyon egyszerűek, csak az elfoglalt pro játékosoknak nincs arra idejük, hogy segítsenek a kezdőkön…

1. Cannon Jump4 egyszerű lépésből áll:

1, valamelyik nyíl (amerre menni szeretnél)

2, felfele nyíl

3, lefele nyíl

4, ugyanaz a nyíl, amelyiket az 1. lépésben használtál.

 

FONTOS! hogy ha ezt a teknikát használod, csak 1x tudod magad ellőni, többször nem.

2. Air Camp: lépései szinte teljes mértékben megegyeznek a Cannon Jump lépéseivel. Csakhogy! a 2. lépés után megvárod, míg az egered a lehető legmagasabban lesz, (ugrás során) és ezután ugyanúgy ahogy előbb megnyomod a lefele nyilat. Ekkor azt veszed észre hogy Új cannont is képes vagy lőni még a levegőben. Ezután minden kezdődik előröl (tehát nyíl,  fel (a legmagasabbra) majd le.

Azoknak, akik tudnak egy picit angolul, itt egy angol nyelvű oktató videó: https://www.youtube.com/watch?v=oOFksLPpBUo

Remélem érthető voltam, ha bármi kérdésetek van, csak forduljatok hozzám. Szívesen segítek!

 

Továbbá, azok, akik szoktak rajzolni, nyugodtan beküldhetik a rajzaikat nekem a blog facebook oldalán, vagy akár ha játékban megkeresnek (bár az nem szerencsés). Szeretnék később egy posztot létrehozni a magyarok által készített fanartokból. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr745055961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlashGirl 2013.02.02. 13:05:37

én ennek kifejezetten örülök, amúgyis egy n00b vagyok ffa-ban :D

IndieSoul 2013.02.06. 20:20:19

Ez nem ide tartozik,de én annak örülnék nagyon,ha nem bannolnának,mert valaki kért egy a játékhoz kapcsolatos videót a törzsházban,és elmondom a DJ-nek hogy berakja...
süti beállítások módosítása