Hangok...de minek?

2013.04.02. 19:34

Írta: Roannes

Csak azért emelem ki, hogy én írom, mert már vagy 1,5-2 éve nem nyúltam hozzá a bloghoz, de most engedélyt kaptam, hogy írhassak az új funkciókról. Mik ezek? Zene, és hangok.
Meli és Tig azzal akarták feldobni a játékot, hogy zenét és hangokat raktak bele. Egy kérdés: MINEK?!
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ki lehet kapcsolni ezeket, hál' istennek, és ajánlom, hogy mindenki kapcsolja ki, mert BORZASZTÓ.
Kedves Meli és Tig, minek kellett elrontani a játékot ezzel? A TFM különlegessége volt, hogy nem volt benne semmi hang. Erre...valamennyire oké, raktak a játékba hangot, de akkor miért ilyeneket?
Hangot kapott a sajtszerzés, az, ha valaki elsőként ér célba, az, hogy valaki elsőként hal meg esik ki.
Az is hangot kapott, hogy új pálya van, újabb 2 percünk van szenvedni. Messze ennek a rohadt csilingelése a legidegesítőbb, de azért nem marad el sokkal tőle a megdöglés kiesés bugyborékoló hangja.
shit man.jpg
Az ezeket a rohadásokat jelző gombok. Annyi hasznuk van, hogy ki lehet velük kapcsolni a hangokat.

Na és a zene...katasztrófa. Egy darab dallam van, ami nagyjából 20 másodpercig tart. Ennyi. Ez csendül fel pár percenként. Az egy dolog, hogy a zene rövid (megjegyzem nem baj), de akkor ne mindig ugyanaz legyen...
Ha már volt ideje a készítőpárosnak ezt az idióta funkciót a játékba rakni, akkor legalább raktak volna be minimum 3 dallamot. De nem, áá, minek. Valamint ez az egész, minek?
Tök jó volt azt hiszem a baffbot, ahol lehetett zenét beküldeni, és azt játszották le. Az jó volt. Ez szar förtelmes.
Vagy most már baffbot közben is fel fog csendülni ez az idióta dallam? Remélem nem.
Bár lehet, hogy ne adj isten, több zene van. Én nem tudom, ha több is van, mind ugyanúgy hangzik. Remélem ez az egész csak valami elkésett áprilisi tréfa akar lenni, amit ha nem is ma, de még ezen a héten kiszednek.
Annyi jó dolgot csináltak mindössze, hogy ki lehet kapcsolni...
Ui: Néhány játékost még be is laggoltat a zene. Csodás, nem igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr355189351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása