Hali.

Azt az eget, de régen írtam ide már bármit is. Utólag is elnézést szeretnék kérni, az érettségi valahogy nagyon közbetett a dolgoknak. Június 20-án bár végeztem az érettségivel, utána is voltak még elintéznivalóim, és a nyaralás sem maradhat ki az ember életéből. Remélem megérthető, hogy nem lehetek 24/7 a géphez és a játékhoz láncolva.

Azt még magam se gondoltam át, hogy hogyan fogom ezt a visszatérést véghezvinni. De meglátjuk mi sül ki a bejegyzés végére.

Először is...!
Valaki a mai napon megkeresett azzal, hogy nem-e csinálnék még egy rajzos livestream-et. Így belegondolva nem is rossz ötlet, úgyis ott van még egy rajz, amit el kell készítenem. Az időpontról még később írok egy bejegyzést, de ez már számon van tartva, mint egy program.

Másodszor...!
Rengeteg változáson ment végig a Transformice, és nagyon sajnálom, hogy kimaradt egy pár hónap a blog életében. Ezért is szeretném most ide linkelni az 1.82-es verziót, amit immáron magyar nyelven is elérhettek.
Verzió: 1.82
A verzió kiadása óta történt 2 kisebb frissítés.
1. Frissítés
2. Frissítés

Hogy mi a véleményem ezekről? Kezdek megbékélni vele, mivel vissza már nem fogják csinálni. Ennek ellenére csak azt látom benne, hogy a játékosoknak ez egy újabb lehetőséget ad arra, hogy a közösség szétszakadjon, és egymást szidják, mert éppen valaki még nincs 26135164-es szinten. Na meg az sem biztos, hogy egy Transformicehoz hasonló játékba elengedhetetlen lenne a fejlődés. Nekem tetszett a régi, de mint már azt írtam, úgyse fogják visszacsinálni. (Szeretném megjegyezni, hogy ez csak egy egyedi vélemény, nem szabad az embereknek magukra venni)
Mivel az első kisebb frissítés ehhez a rendszerhez tartozik, nem tudok túl nagy véleményt adni róla.
A második frissítéshez pedig annál inkább. Állítólag a jobb láthatóságot akarták megoldani, gyakorlatilag ronda lett. Persze nem ócsárolni akarom, és azt se szeretném, ha ezen mindenki besértődne. De engem kifejezetten zavar az, hogy a nevek nagyok, és eltakarják azt, amit látni szeretnék. Főleg a saját név. Ezt is visszacsinálhatnák, hiszen elvileg teszt céljából lett betéve, gyakorlatilag meg... Na mindegy.

Harmadszoooor...(és még van. IGEN.)!
Nagyon sokan kérdeztetek az event-tel kapcsolatban. Tényleg nagyon sajnálom, de nem tudok róla saját magam se információkat adni. Egyszerűen nekünk se árulják el, hogy lesz-e, és ha igen, akkor mégis mikor. Nagyon elhallgatják az egész dolgot. Valamint ha még valaki nem hallotta volna, új játékkal készülnek. És ha az emlékeim nem csalnak, akkor ez Azrou feladata volt, tehát nagyon remélem, hogy Tig nem az új játékkal foglalkozik, hanem próbálja menteni a menthetőt (már ha van még olyan).

Negyedszeer...!
Volt egy kis változás a boltban, és már nem a ZONG-tól rendelünk epret, hanem az Allopasstól. Szeretném rá felhívni a figyelmet, hogy saját magam még nem használtam, így ha van valakinek bármi tapasztalata, annak örülnék ha leírná. Egy valaki hozzám fordult amikor nem kapta meg az eprét, viszont a pénzt levonták. Mint mindig azt javasoltam, hogy vegye fel a kapcsolatot az Allopassal, akik vissza is írtak neki(!), mondván ha számlával tudja bizonyítani, hogy ők vonták le a pénzt, akkor visszatérítik az összeget. Tehát ne féljetek írni nekik ha ilyen történik. Be kell menni a helyi szolgáltatóhoz, kérni egy számlakivonatot, és máris megoldódik.

Ötödször...!
Itt mindenki előtt szeretném megköszönni Toboeszti segítségét mindenben. Főleg a fordításokban. Nem mellesleg helper* is, szóval ha van kérdésetek és nem vagyok fent, nyugodtan lehet hozzá is fordulni. c:

Utoljára...?
Szeretném megköszönni az eddigi támogatást, és nagyon remélem, hogy ezután már marad időm a blogra is, főleg a frissítéseket kitenni. Örültem, ha a játékra feljutottam, nem hogy még ide... De ilyen az élet, megpróbálok belehúzni, hogy valamilyen úton-módon a játékosokhoz is elérjen az információ!

*A HELPEREK NEM HIVATALOS RÉSZEI A JÁTÉKNAK ÉS EZÉRT NINCS IS A JÁTÉKON BELÜL EREJÜK, CSUPÁN A JÁTÉKOSOK KÉRDÉSEIRE VÁLASZOLNAK

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr805422129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása