Nézd csak ki tévedt ide...

2015.05.10. 18:43

Sziasztok!

Huh... Eszembe jutott a Blog a mai napon, és visszaolvasgatva feljöttek a régi emlékek. Azon gondolkodom, hogy talán ismét el kellene indítani. Próbálok felsorakoztatni magamban érveket és ellenérveket, vagy esetleg tervezeteket. Ezek lennének a következők:

Ellene:

  • Az egyetem sok időt vesz el, sokszor estig bent vagyok, így talán nem lennék képes időben új bejegyzéseket létrehozni
  • Minden lehetséges forrás adott a számotokra, gondolok itt a Hivatalos Fórumra első sorban. Szóval igen, innen is meg lehetne szerezni azt az információt, amit eddig a blog nyújtott

Mellette:

  • Esetleg át lehetne alakítani egy kicsit az oldalt, foglalkozhatna több mindennel nem csak a hírekkel, vagy éppen olyan tartalmak kerülnének ide, amiket a magyarok kevésbé figyelnek (pl Facebook oldal) - Főként amolyan fontos információkat összegző oldalra gondoltam
  • Igazából azt látom, hogy még mindig naponta ide téved pár ember (úgy 10, átlagosan). Persze lehet, hogy csak a régi bejegyzések miatt.

Heh, így a végére nem is olyan sok érv ez. Lényeg ami lényeg, ha lehet, akkor jelezzetek vissza, hogy szeretnétek-e az oldal újraindulását, és várnám az ötleteket is hozzá. A játékban még mindig Wooferx néven találtok, ha ott szeretnétek megkeresni, de jöhet bejegyzés alá hozzászólás formájában is a vélemény.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr697448040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása