A kép szándékosan lett kicsinyítve, különben nem fért volna ki.Ismét egy kis tájékoztató jellegű poszt, ezúttal a tribe-okról lesz szó. Szerencsére én a tribe egyik sámánja vagyok, így több dolgot tudok megmutatni. Kezdjük a ksi jelekkel. Bal oldalt minden online játékos neve és képe látszódik, illetve hogy ÉN mit tudok velük csinálni. A tribe rang mellett van egy kör, azzal lehet beállítani, hogy a többi tag mekkora rangot kap a tribe-ban. Ki van írva, a játékos melyik szobában található, a mellette lévő nyíllal közvetlen hozzá tudunk menni. Fönt pedig a pici X-szel ki bírom csapni a tagokat a tribe-ból. Még a nyíl mellett van egy jel, azzal üzenni bírunk az online tagoknak.

Jobb oldalt egy üzenet látható. Minden alkalommal mikor belépünk, ezt látjuk meg először a chat-ben.













Ott egy "Modify the member's rights" gomb. Ha lenyomjuk, ezt kapjuk meg:
Itt megkapjuk az összes tribe rangot, és beállíthatjuk, melyik mire képes. Tehát a kép szerint: a Recruiter és Hunteress képes új tagokat hívni, de nem tudja az üdvözlő üzenetet megváltoztatni, kicsapni tagokat, és nem tudja megváltoztatni a tagok engedélyét.


Végül a "Change the greeting message" gombbal tudjuk változtatni, hogy mi legyen az üdvözlő üzenetben. Ennyit a tribe-okról, legközelebb talán már a színes egerekről írhatok(persze hogy ez a sor majd minden posztban benne van, mindenki csak a színes egerekre vár :D)
 

Szerző: Roannes

Szólj hozzá!

Címkék: tribe

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr963140072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása