Room Update

2011.11.21. 16:48

Üdv mindenki, csak egy gyors room update.

Szóval, a baffbotról már volt szó, itt van az új /room baffbotffa (emellet még működik a baffbotffa1, baffbotffa2, baffbotffa3 és baffbotffa4 szobákban). Személy szerint nem ismertem a ratapultot, de utánaolvasás alapján szerintem hasonló, cannonnak kell egymást lőni, aki a végén marad az megkapja a sajtot, és ha 11 egértől többen vannak akkor a first-öt is. A játék közben zene szól, mint a baffbotnál.

A másik pedig, ugyan át lett írva, de most már mint /room *801 találhatjátok meg a 801-es szobát. A 2 kisegér Elise meg Pappaille már nem feketék, ott lesz még Cfmbot is akinek a /c Cfmbot copy - paranccsal megadhatjuk hogy minket utánozzon pl táncolás, vagy sírás. Azonban ha éppen mást másol akkor egy kicsit várni kell.

Szerző: DraGirl

Szólj hozzá!

Címkék: update room

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr673401380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása