Új verzió!

2012.03.22. 16:20

Üdv mindenki.

Sajnos régóta nem volt poszt, engem lefoglal a programozás tanulása, és maga a suli is, úgy látszik hiába van még 2 szerkesztőm ha eléggé inaktívak.
Tehát térjünk is a lényegre, mostanában elég sok update volt, az is megesett, hogy egymást követő napokon újabb és újabb. A jelenlegi verzió: 1.32

Fő újítás benne, hogy megváltozott a bolt, ahogy azt az alábbi képen láthatjátok:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lényegében új rendszerezés van benne, az eperről pedig annyit írtak, hogy az ikon már bent van, viszont még nem lehet  vele vásárolni.

A másik újítás, hogy új sorrendben érkeznek a mapok. Igazából nem írnám le megint a sorrendet, a régihez már egészen hozzászoktam, most megint tanulhatom meg újra, hogy melyik után mi következik. Viszont a P2-es osztályzatú mapokat kiszedték.

Vannak új parancsok is:
Az előző verzióhoz hozzá adták a /silence parancsot, ami letiltja a whispert nálad.
Most hozzá adták a /silence* [reason] parancsot, ami újra engedélyezi, viszont szerintem nem kell okot írni hozzá, még csak a csillag sem kell, mert nekem anélkül is visszaállította. Nem tudom még pontosan, hogy ez hogyan működik.

Előző verziók újításai:
A Map editor-hoz hozzáadtak 2 új talajtípust, az egyik egy sima szögletes a másik kerek. Bármilyenre változtatható a színe, ez főként azoknak van, akik Art típusú mapokat szoktak csinálni. Továbbá szerepel a Ctrl+Z (visszavonás) és Ctrl+Y (előrelépés) parancs, amit szintén a map editorban lehet használni. A lényege ugyan az, mint bármilyen kép, vagy szövegszerkesztő programnál, az utolsó lépéseket törölheted, ezt 100-ra korlátozták le (tehát az utolsó 100 lépés amit csináltál, azt visszavonhatod)
Ha valaki mapot készít, beállíthatja, hogy használhasson-e portálokat a sámán.

Ha a sámán rúna spawnolása előtt szóközt nyom, akkor a rúna képes eltolni az egereket. Ha lufi spawnolása előtt szóközt nyom, akkor az egerek képesek lesznek rá ugrani, viszont a lufinak van egy bizonyos bíróképessége. 2 egér alatt nem robban fel, 3-9 egér ha egyszerre rajta áll, akkor felrobbanhat, és ha 10 egér van rajta, akkor 100%, hogy felrobban.

Volt egy karneválos event is, a következő dolgokat lehetett megszerezni:

 

 

 

Egy kép a mapról:


Tribe ház változások:
Bizonyára ismeri már mindenki a /np @mapkód parancsot, mostantól ha a tribe-ban játszanak egy mapon, akkor játék közben a /npp @mapkód paranccsal be lehet állítani a következő mapot.
Meg lehet adni, hogy ki legyen a következő körben a sámán a /ch név paranccsal
Ha valakinek megvan a jogosultsága tribe-on belül, hogy megváltoztassa a mapot, akkor állíthatja a sync-ot is a /sy név paranccsal
Tribe házon belül ki/be lehet kapcsolni a havazást a /negie paranccsal

Továbbá megmaradt a konfetti dobó animáció, hogy ha valaki megnyomja az "E" gombot.

*****
Az utolsó update eredeti posztját itt találjátok
Mellesleg örülnék, ha a másik két szerkesztő is tevékenykedne valamit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr134333231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása