Eprek hamarosan?

2012.05.04. 19:11

Üdv.

Ballagásról hazatérve láttam a következő bejegyzést a fórumon.

3 hónappal ezelőtt bejelentették a közelgő új funkciót (azaz a micro-payment) és tudatták a terveket a játék jövőjével kapcsolatban. Nagyon sokan vártak már erre, illetve az időpontra, amikor bekerül a játékba. Jó hírekkel szolgálnak most az adminisztrátorok, hiszen ez az új fizetési lehetőség már majdnem bent van a játékban, és éppen azon vannak, hogy egy béta verzió bekerüljön a játékba. Néhány felelősségteljes játékost fognak választani, akik ezt fogják tesztelni. Kivételesen erre nem lehet jelentkezni, hanem személyesen fogják kiválogatni ezeket a játékosokat.

Tigrounette a jövőhéten megindítja a tesztet, és ha minden rendben fog működni, akkor három héten belül a játékba is hivatalosan bekerül! Tehát ne legyetek megijedve ha színes egereket láttok ezalatt az idő alatt!

Melibellue három új mintázatot is készített

 

 

 

 

 

 

***
Az eredeti bejegyzést itt olvashatod.
***
 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr224488963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása