Üdv.

Megjelent a Paroles de dev' #3 amely most a Japán Expóval foglalkozik. :)

Japán Expó a legnagyobb találkozó Európában amely a Japán kultúrával foglalkozik, és most Franciaországban kerül megrendezésre, Párizsban. A Mangától a Videó Játékokig, a harcművészetektől a zenéig, minden amely a népszerű Japán kultúrában megjelenik, ugyanúgy megjelenik ezen a fesztiválon is.
Dátuma: 2012. július 5-től 2012. július 8-ig.
Helyszín: Parc des expositions Villepinte Párizs / Franciaország
Nyitvatartási idő: Délelőtt 10 órától délután 7 óráig.

Több információt itt találtok angolul: http://www.japan-expo.com/en

Ezalatt a négy nap alatt rengeteg dolgot lehet majd csinálni a standjuknál!
Ott lesz az 5 adminisztrátor, és egy kijelölt hely, ahol lehet beszélgetni. Vegyetek erőt magatokon és menjetek hozzájuk közel, hogy beszélgessetek, vagy bármilyen kérdést feltegyetek. Nem fognak megharapni! Lehet Transformice-ot is játszani a 4 kihelyezett számítógépen!
És művész vagy, vagy sem, egy graffiti fal ki lesz helyezve. Nyűgözd le őket, és akkor kikerülhet a rajzod a hivatalos honlapra! Végül pedig felöltöztethetsz úgy, mint egy egér, a lenyűgöző egér füleknek köszönhetően!

És végül de nem utolsó sorban két versenyt fognak rendezni! Egy igazi Pro Játék Mester vagy? Mindent tudsz, ami a játékkal kapcsolatos? Akkor vegyél részt a Kvízben! A 100%-osan válaszolók között sorsolás lesz, és remek díjakat lehet nyerni. Szeretsz rajzolni? Azt kívánod, hogy bárcsak megmutathatnád a tudásod? Akkor vegyél részt a Rajz Versenyen. Talán te leszel a kiválasztott és nyerhetsz egy mesés díjat.
Sydo már egyszer leírta, hogy Meli és Loukno néhány dologgal készül erre a rendezvényre. Lássuk mit alkottak!


 

(Akik esetleg nem tudják, hogy mit jelentenek a szavak, azoknak fentről lefelé: plüssök, kitűzők, pólók és egérpadok)

Nem tudom, hogy ki olyan szerencsés, aki kijuthat erre a rendezvényre... Nem tudom azt sem, hogy valaki megy-e de ha igen, az megoszthatná az élményeit velünk ;)

***
Az eredeti bejegyzést IDE KATTINTVA olvashatod el.
***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr514574098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antikati 2012.06.08. 18:58:07

szia!elszeretnék menni de van egy próblémám.nem tudok angolul se franciául

DraGirl 2012.06.09. 15:59:02

@Antikati:
Szia! Hát az kár :/ Csak a nyelv miatt nem tudsz menni? Úgy értem... Franciaország kicsit messze van.
süti beállítások módosítása