Üdv.

Bizonyára elég sokan észrevettétek már azt a "Report" gombot amikor valakinek a nevére kattintottatok. Ez egy új rendszer része. Ha a Report gombra kattint valaki, a következőt fogja tapasztalni:

Hogy mindenkinek tiszta legyen

  • Hack - Arra való, hogy valakit jelents hackelésért (csalásért a játékban)
  • Spam / Flood - A spam pontos jelentését nem tudom leírni, mivel mindenhol más-más értelmezése van. A legjobb az lenne, ha mindenki utánanézne, hogy mi az a spam, és akkor kapna egy körülbelüli képet az egészről. A flood pedig annyit tesz, hogy egymás után nagyon sokszor küldi el az illető ugyan azt az üzenetet (és ezzel akár belassítja a játékot).
  • Insults - Sértegetések. Ez alá csak az extrém/durva esetek tartoznak, amikor valaki ok nélkül hord el mindenkit mindenkinek. Szeretném megjegyezni, hogy ez a rendszer még nem tökéletes, és ameddig nem szólok róla, addig mindenki írjon ezzel kapcsolatban inkább egy suttogást nekem, mert az angol és egyéb nemzetiségű moderátorok nem fogják tudni kezelni a helyzetet.
  • Phishing - Adathalászat. Adathalászatnak azt nevezzük, amikor valaki más játékosok személyes információnak megszerzésére törekedik, mint például a jelszó és a telefon szám. Ez is nagyon nyelvfüggő, szóval ebben a helyzetben is inkább suttogást írjatok egyelőre.

Comment - Hozzászólás. Itt hozzáfűzhetitek egyéb megjegyzéseteket a jelentéshez.
Submit - Küldés
Close - Bezárás

Tervben van egy "Egyéb" opció, ahová minden mást jelenthetsz.


Mint már említettem ez a rendszer nem tökéletes, ha hibákat találsz benne akkor ide kattintva jelentheted őket. Továbbá ne éljetek vissza a rendszerrel, mert elveszíthetitek a jogot, hogy jelentsetek bárkit is. További információ az eredeti témában (két mondattal ezelőtt linkelve).

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr884777871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása