Bunda verseny eredmény

2012.10.06. 14:32

Üdv.

Tegnap kihirdették az eredményét a bunda versenynek. Idő hiányában csak gyorsan foglalom össze.

Először is a három nyertes bunda:

Másodszor pedig itt megtekinthetitek azokat a nevezéseket, amelyek a legjobban tetszettek Meliéknek

Harmadszor. Véleményt kértek tőlem páran, ezért leírnám ide. Kicsit csalódott voltam az eredményt illetően, mert láttam jobb nevezéseket is (legalábbis volt pár, ami nekem jobban tetszett). Az első kettő még elmegy, de a harmadik helyett el tudtam volna egy másikat is képzelni. De már mindegy, majd meglátjuk, hogy hogyan mutat a játékban. Olyan rossz csak nem lehet...

Továbbá, Meli többet fog rajzolni, mint ez a három bunda, mert többen neveztek pandát és vörös pandát. Személy szerint mondjuk ezeknek sem örülök, kicsit zavaró, hogy egeres játék, és mindenféle tigris meg róka meg panda rohangál benne.
Szeretném azt is elmondani, hogy NEM TUDNI mikor kerülnek be a játékba. Ezeket még át kell rajzolnia Melinek stb stb. Sok idő, legyetek türelemmel, köszönöm.

A segédekről sajnos még nem tudok semmit, remélhetőleg Vogul nemsokára eldönti, hogy kik kerülhetnek be a segéd csapatba.

Mostanság arról is sokat kérdeznek, hogy mikor és milyen event lesz. Sajnálom, de én sem tudhatok többet mint mások. Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy "De hát moderátor vagy!", elárulnám, hogy gyakran a moderátorok sem tudnak többet, mint a sima játékosok. És ezt az eventekre nézve meg is tudom érteni, mert lelőné a meglepetést.
Viszont arra magatoktól is rájöhettek, hogy a halloween-i event előreláthatólag október végén lesz (miután akkor van halloween).

***
Az eredeti bejegyzést a bunda versenyhez megtekintheted ide kattintva.
***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr1004823188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása