Az új év első változásai

2013.01.11. 17:57

Üdv.

Már majdnem két hét eltelt, de mostanra jött össze annyi dolog, hogy érdemes említést tenni róla. Tehát, kezdjük is azzal, hogy Loukno visszatért az Atelier801-hez. Aki nem tudná, marketing menedzser volt a cégnél. Befejezte a tanulmányait, karácsony előtt megszerezte a diplomáját. Ezután azonnal beleegyezett, hogy visszatérjen a céghez, 8 hónapra. Aki szeretné üdvözölni, az ide kattintva megteheti

Továbbá, ma délután 2 óra körül (éppen aludtam :( ) hivatalosan is bejelentették a két új közösséget. Először is a németeket köszönthetjük. Véleményem szerint igencsak sok idő eltelt, mire ők is saját közösséget kaptak hozzánk képest. Pedig az ember azt gondolná, hogy egy nagyobb országban népszerűbb, de hát...
Két moderátort kapott a német közösség, Caitybumz és Modnut

A második közösség pedig az EN2. Ennek az az oka, hogy sokan panaszkodtak, mondván miért az angol a nemzetközi közösség. Nekem kezdetektől fogva logikusnak tűnt, hogy az angol világnyelv, majdnem mindenki beszéli, tehát annak kell nemzetközinek lenni. Azonban ez sok angol anyanyelvű játékost zavart, így nyelvszűrővel ellátva létrehozták az EN2-es közösséget. Az EN1-esre továbbra is bárki felmehet, ott nincs nyelvszűrő.

És végül, már lehet, hogy hallottatok róla, sőt biztos is vagyok benne. A törzsekben mostantól a Spiritual Chief (Szellemi Vezető) alapvető eszközökkel moderálhatja a törzs fórumát.

***
Ide kattintva elolvashatod az eredeti bejegyzést a közösségekről.
***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr45012628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása