Essen pár szó a játék "zenés" szobájáról. Van a /room Baffbot, ahol olyan pályák vannak, amik máshol nincsenek. Mint például ez:

 
 

Ennek a szobának a lényege annyi, hogy van egy honlap(EZ) ahonnan zenéket lehet beküldeni. Ezeknek a zenéknek vannak kódjaik, és a kódokat kell Baffbot-nak elküldeni. Egy idő után le fogja a mi zenénket játszani.
Íme egy kép, a következő dal jelzéséről:

Érdekesség, hogy néha egy kis minigame formájában kell sajtot szerezni:

 

A másik ilyen szoba a Baffbot2, ahol ugyanezek vannak. csak sokkal több zene, és mindig minigame-mel kell sajtot szerezni.
És íme a fullscreen is... Erről a szobáról most nem igazán írnék, ugyanaz van benne mint a Baffbot-ban, arról meg írtam. Na de. Jöjjön az epic zene kis története:

Ülök, és játszok a /room baffbot2-ben. Meglátom a feliratot: Next song: Justin Bieber - Justin Bieber - Baby. Azt hittem megdöglök(szerencsére van némító parancs),de furcsa mód mást hallottam: "Yeah, I'm Back. Bitches." Mint kiderült, ezt a zenét játszották le, Justin Bieber nevével feltüntetve :D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr753089162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása