Üdv mindenki.

2 szobát szeretnék röviden bemutatni, a játékosok 90%-a ismeri őket, a maradék 10 csak azért nem mert nemrég kezdhette.

Kezdjük is a bootcamp-el...
Menu-ben elérhető ahogy az a képen látszik, random bootcamp szobába kitesz minket a játék.

Hogy mire is jó... Kezdők kipróbálhatják, különböző technikákat tanulhatnak meg, bár nem túl könnyedén, ugyanis játék közben nem hiszem hogy bárki is leállna magyarázni szegény újoncnak. (Ilyen célra inkább kérjen meg egy külön embert.) Aki már nem annyira kezdő, az gyakorlásnak használhatja a szobát. Hiszen a legtöbb map a cornerjumpingra és a walljumpingra teszi a hangsúlyt.
Ha elegünk van abból hogy túl sokan vannak és nem látjuk merre megyünk, mire ugrunk, akkor saját magunk döntése szerint menjünk olyan helyre ahol lehetőleg kevesebben vannak. Pl. csak simán /room bootcamp, vagy /room bootcamp14, minél nagyobb számot adunk valószínű annál kisebb a tömeg.

 

A pályák különböző nehézségűek, persze nem tüntetik fel hogy mennyire. Sajnálatos módon hiába próbálnánk a 'noob' vagy 'easy' vagy 'light' szavakat belecsempészni a szoba nevébe, attól még mindig ugyan olyan pályákat fogunk kapni.
Személy szerint nem vittem még végig egyet sem, nem is igazán foglalkoztat hogy sikerüljön, inkább csak gyakorolni járok bootcamp szobákba. (Egyes mapoknál hasznos az itt szerzett "tudás")

 

És akkor essen pár szó a vanilla szobákról... Semmiben sem különbözik a rendes játékmenettől, összesen annyi eltérés van, hogy nincs játékosok által alkotott map betéve. Kezdőknek egészen ajánlott, hogy az alapokat itt megtanulják.


Az összes pályatípus amivel találkozhatunk az itt megvan. Átalakulni, hogy egymást segítsük (khm... milyen jó trollkodások történnek ilyenkor...), conjuration mapok, olyanok ahol a sámánra van szükség, és olyan ahol nem igazán. Ami viszont nekem feltűnt, hogy igen sokszor találkozhatunk a 0. számú mappal.


Valamint itt is ugyan úgy érvényes az, hogy ha túl sokan vannak, kevesebb játékost szeretnénk, vagy esetleg egyedül akarunk játszani, akkor a vanilla szót kombinálva számmal, szavakkal, kevesebb játékoshoz kerülhetünk pl. /room vanilla hun, /room vanilla25
 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr703143875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása