Üdv.

Na akkor mi is ez az első karácsonyi event... Első sorban le kell szögezni, hogy nem "in-game" szóval nem a játékban van benne. Eredeti szöveget itt találod.

Elvileg hasonló event már volt, de a lényege annyi, hogy szimplán ajándékot kell adni egy másik egérnek, névtelenül. Azonban nem te választod az egeret. És december 26-a előtt nem szabad felfedni magad.
Szabályok:
Akkor is végig kell csinálnod, ha nem méltányolod azt, akit kiválasztottak neked. Ne költs igazi pénzt! Ha nincs ötleted akkor itt van pár: map az egér tiszteletére, rajzok, avatárak, versek stb...
Ez az egész event így fog zajlani:
 

  • A megadott linken ahol az eredeti szöveg van a fórumon a lap alján található egy bizonyos "+ Reply to Thread" gomb, arra nyomva tudsz írni ahhoz a poszthoz, jelezned kell melyik úgy nevezett "community"-hez tartozol, gondolom ésszerű, hogy EN. Megpróbálják azonosból találni az egeret neked.
  • A neveket egy programmal fogják összekeverni
  • A fórumon pedig egy üzenetben elküldik, hogy melyik egérnek kell készítened az ajándékot
  • Ha elkészült, akkor üzenetben kell elküldened Sydoline-nak (tőle kapod egyébként is). Ő pedig majd továbbítja.
  • December 26-áig az összes beérkezett ajándékot továbbítja/kiteszi

Díjak:
Amik egyébként nincsenek... Egyedül a tudat és megelégedettség, hogy valakit boldoggá tettél, illetve te is kapsz egy ajándékot az egyik "Titkos Télapótól"

Dátumok:
A jelentkezést erre 12-étől 18-áig adhatod le a fórumon. 19-én elküldik annak a nevét akinek az ajándékot kell készítened. December 24-éig kell beküldeni az elkészített ajándékokat, és 26-án az egészet egy új topicban kiteszik.

***
"In-game" azaz játékbeli event-ről még nem tudni semmit, azt sem, hogy mikor fog kezdődni és azt sem hogy mi lesz az. Amit biztosan tudunk, hogy nem ma, viszont elvileg péntekig valamelyik napon elstartol ez az egész.
***
A fordítás nem szó szerint történt, próbáltam másképpen, érthetőbben megfogalmazni. Ha kérdés van, kommentben válaszolok.

(Apropó, gondolom ez a legtöbb embernek a magyarok közül nem fog tetszeni, én személy szerint jelentkeztem rá, kíváncsi vagyok kit kapok, és mit sikerül neki összehozom ^^)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr983458466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jampecc 2011.12.13. 19:33:28

Hova kapom az értesitést?? és mit kommenteljek? xd bocsi h megkérdezem drága de nemvágom :D

DraGirl 2011.12.13. 20:51:47

@Wtfwindfury: Na figyelj... :D Szóval megadtam a leírásban egy linket, ami az eredeti poszthoz vezet, annál a posztnál lehet jelentkezni kommentben. Lemész a lap aljára, ott találsz bal oldalon egy olyan gombot amire az van írva hogy "+ Reply to Thread" Természetesen be kell hogy jelentkezz, különben nem hiszem, hogy enged kommentelni, vagy egyáltalán látod a posztot.
Be kell írnod, milyen ú.n. "community"-hez tartozol, gondolom alapvető, hogy EN azaz angol. Írhatsz hozzá töltelék szöveget mondjuk "I would like to join as well, community: EN" tök mindegy... Aztán majd a fórumon kapod a felhasználódra a levelet 19-én, hogy kinek kell ajándékot készítened, majd Sydoline-nak küldöd el amit készítettél, ő pedig továbbítani fogja. Gondolom azt is meg kell említened hogy kinek csináltad.

Jampecc 2011.12.14. 15:02:04

Ééééééés még annyi h ugye nem emailre kapom mert nem saját kari és nemvágom az emailt

DraGirl 2011.12.14. 17:19:47

@Jampecc: Nem... A fórumra most így nem tudom hirtelen fejből, de azt hiszem regisztrálni kell... Bejelentkezel a felhasználó neveddel és jelszavaddal, a jobb felső sarokban pedig a "Notifications" fül alatt tudod megnyitni az üzeneteket az "Inbox"-ban, vagy még a "Settings"-re kattintva (My Profile mellett). Oda fog beérkezni az egér neve, és onnan kell küldened Sydoline-nak is az elküldött munkádat.
süti beállítások módosítása