Üdv.

Még most az elején leszögezem, hogy nem játékbeli az event.
Szintén egy fórumos, a lényeg, hogy meg kell tervezned a saját cuccodat.

Megadnak egy nagy felbontású képet egy egérről, és arra kell tervezned. Ez lehet sapka, haj, sál, fülbevaló... Egyszóval többnyire bármi, viszont ha esetleg nyerne, akkor az item... (...Hogy is fogalmazzam meg hogy érthető legyen...:D) Szóval az item amit tervezel, az úgy kerül be a játékba, mint egy sapka. Tehát ha pl. az egered úgy van felöltöztetve, hogy van rajta egy fülbevaló, egy haj meg valami a szájában, és te mondjuk egy sál féleséget csináltál, akkor amint felveszed az itemet, a haj lekerül róla. Remélem nagyjából érthető. Ennek technikai okai vannak sajnos :S

Na hát akkor Szabályok:
A következő témában kell hogy szerepeljen az amit készítesz: Egy ajándék amit karácsonyra szeretnél. Amelyik nevezés ezt a témát nem követi, az nem is fog a versenyben részt venni. Az eredeti topicba (LINK A BEJEGYZÉS ALJÁN) kell majd beküldeni a már hamarabb említett "+Reply to Thread" gombra kattintva... Ne feledjétek, spoilerezni* kell, különben nem fogadják el. Elvileg a modik fogják zsűrizni.

*

 

Díjak:

  • Első helyezés: 2,000 sajt + Fórum Title + Amit készített az bekerül a boltba a játékba
  • Második helyezés: 1,000 sajt + Amit készített bekerül a játékba
  • Harmadik helyezés: 500 sajt + Amit készített bekerül a játékba

Természetesen az első helyezett item drágább lesz mint a második, a második pedig drágább lesz mint a harmadik.
A nyertes itemek mielőtt bekerülnek, Meli újrakreálja őket.

Ennek az egésznek a lezajlási ideje mától (december 14-től) január 13-áig tart. Zsűrizés január 14-től január 20-ig. 21-én pedig kihirdetik a végeredményt.

***
Eredeti poszt: Itt találod
Egér amire tervezhetsz: Itt találod
AMIT TERVEZEL, ANNAK RAJZNAK KELL LENNIE, NEM EGY BEILLESZTETT KÉPNEK. Példa:
Jó:

 

 

Rossz:

***
Továbbra se vállalok felelősséget azért, mert nem szó szerint történt a fordítás, valamint kommentben még mindig szívesen válaszolok, ha bármivel kapcsolatban felmerül a kérdés.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr923464359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása