Verzió 1.35

2012.04.02. 18:50

Üdv mindenki.

Bizonyára észrevettétek már, engem sokkolt egy kicsit elsőre... Tehát a következő dolog történt, 3 új szerver nyílt meg. Magyar, holland és lengyel. Ennek az az oka, hogy az elmúlt hetekben rengeteg olyan eset történt, amikor lengyelek, magyarok és hollandok a saját nyelvükön keresték a többi játékost, hogy játszani tudjanak velük. Ezért döntöttek úgy, hogy megcsinálják a 3 szervert, hogy így együtt tudjunk játszani.

Mivel nem volt idejük lefordítani a Transformiceot erre a 3 nyelvre, a játékosok segítségét kérik. Ami minket érint, az a magyar fordítás, ha tudtok akkor segítsetek be ti is, hogy minél tökéletesebb fordítást tudjunk összehozni :)

A többi dolog:

  • Fixálták a Bolondok napja pályát
  • Fixálták a boltot
  • Valamint elvileg a víz újra normális, éééén ezt kevésbé értettem, ha valakinek van vele tapasztalata nyugodtan írja meg

***
Eredeti posztot ide kattintva találod meg.
***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr794357952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása