Egy kis információ... :)

2012.04.19. 17:04

Üdv.

Tegnap a moderátorok jogait korlátozták, mostantól nem adhatnak végleges tiltást. Egyben eltávolították az összes tiltást a felhasználókról. Tehát minden "bannolt" felhasználó újra játékba lehet. Egyébként hackerkedésért 15 napot kap mindenki azonnal. A rasszizmust sem ajánlom senkinek, 3-7 napos azonnali tiltással jár. Ha valaki 15 nap után ismét hackerkedni készül, akkor azt az adminisztrátorok személyesen fogják tiltani véglegesen.

Ezt az egészet azzal magyarázták, hogy az epres fizetős rendszer nagyon hamarosan itt lesz.

Továbbá Tig ezt a képet közölte a játékban:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudtommal ezek hörcsögök akarnak lenni :) Valaki készített is gyorsan egy képet, hogy hogyan nézhetne ki egy szoba ezekkel telítve. Nem igazán tudta eldönteni, hogy megfájdul-e tőle az ember szeme tőle, vagy sem. Meglátjuk mit hoz a jövő, de szerintem ezzel Tig tisztában van, és Meli is úgy próbálja majd összeállítani a színeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr614461402

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elavult világnézetek 2012.04.23. 12:45:28

A 21. század emberisége önmagához képest le van maradva egy kicsit. Nemcsak a technológia és a tudás kihasználtsága területén, hanem abban is, amit az értelmiség gondolkodásnak szokott nevezni. Miközben a társadalom életmódja több évtizedes hátrányban ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atmancs 2012.04.24. 16:10:09

És már fel lehet venni eteket a színeket????

DraGirl 2012.04.24. 17:09:24

@atmancs: Nem, csak az adminisztrátorok rendelkeznek vele egyelőre... Nemsokára mi is használhatjuk
süti beállítások módosítása