Paroles de dev' #1

2012.04.20. 18:47

Üdv.

Bizonyára akadtak már olyanok, akik olvasták ezt a posztot. Akik nem olvasták, vagy nem tudnak angolul, azokkal megpróbálom itt megosztani, minél érthetőbben. :)

Ez a bizonyos Paroles de dev’ egy újdonság, ezekben a posztokban fogják közölni a terveket és ötleteket, még akkor is, ha egyes ötletek nem fognak teljesülni, úgy gondolják, hogy megosztani attól még meglehet őket.

Tehát kezdjük is el!

Micro-payment:

  • Ahogyan a legtöbben nagyon jól tudjátok, hamarosan bevezetik ezt a rendszert. Sydoline eléggé biztos abban, hogy mindenki azon tűnődik, hogy miért nem tették még ezt be a játékba. Elmondták, hogy az elején csak PayPal használatával lehet majd epreket venni. Ez azonban sok fiatalt elszomorított, hiszen nem rendelkeznek még PayPal-lal, így nem tudnak majd semmit sem venni. Azonban nem kell tovább aggódni, a mobilotokkal [gondoljunk itt szerintem az SMS-re] is lehet majd vásárolni :) Köszönet érte a Zong-nak!
  • Ez a Micro-payment május folyamán fog a játékba kerülni (jelenleg még nem tudnak pontosabb időpontot mondani). A végleges "verzió" előtt azonban egy béta időszak lesz.
  • Meli majdnem minden kiegészítőt elkészített már az egyéni kiegészítők terén (azaz színezhetőek). Eprekért cserébe színezheted cuccaidat. [Személy szerint remélem, hogy azért sajtért is...] *kép a poszt végén*
  • Az SMS fizetés hozzáadásának következtében nem tudtak egy új húsvéti eventet csinálni. [Így lett szerintem a tojásgyűjtögetés]

Új felületek:

  • Tigrounette hamarosan szeretné megváltoztatni a játékfelületet. Például jobb chat felületet tenne be, jobb fülekkel.
  • A törzsablakot is fel szeretné újítani, bekerülnének új funkciók, több jog, görgethető üdvözlő üzenet és talán egy törzs embléma.

Szerkesztő:

  • A pálya szerkesztőhöz is vannak ötleteik. Szeretnék érthetőbbé tenni mindenki számára, kisebb változásoknak köszönhetően: megváltoztathatjuk a Z értéket anélkül, hogy őrültként kellene nyomkodni a + és - gombokat. Megpróbálják megváltoztatni a kiemelő rendszert, és egy új kijelölő eszközt hozzáadni, hogy egyszerre több talajt is ki tudjunk jelölni.

Közösségek:

  • Két hete 3 új közösséget adtak a játékhoz a magyar, lengyel és holland játékosok számára. A későbbiekben szeretnék azt megvalósítani, hogy minden nyelvnek külön közössége legyen.

Japán Expó:

  • Most már hivatalos! Atelier 801 részt fog venni a Japán Expón! Akik nem tudnak erről a rendezvényről, azoknak annyit, hogy ez egy híres gyülekezet a Japán népi kultúrán alapszik (a mangákat, animéket, és videó játékokat magába foglalva) - de most kibővítették más kultúrákat is tartalmaz. Ennek megrendezésére Párizsban kerül a sor.
  • Erre a sajátos rendezvényre Meli és Loukno néhány "nyalánksággal" készül, mint plüssök, pólók és kitűzők.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Transformice kistestvére:

  • Bár Tig még nem kezdett hozzá semmilyen munkához ezzel kapcsolatban, Meli már készített pár grafikus tervet a játékhoz. Ez a játék inkább a "játékos vs játékos" dologra alapszik, és emberek lesznek a fő karakterek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyéni kiegészítő:

 

 

 

 

***
Az eredeti posztot itt találhatod meg.
Amennyiben jó vagy angolból, előre elolvashatod a Paroles de dev' #2-t. Holnap remélhetőleg az is kikerül ide. ;)
***
 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr584463456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxi0015 2012.06.24. 12:44:29

Szia!! :) lenne egy kérdésem, az hogy idén lesz Coldplay Verseny és ha lesz is hova kell menni? :)) válaszodat előre is köszönöm! :)

DraGirl 2012.06.24. 20:47:40

@maxi0015:
Szia!
Ilyesmiről egyelőre még nem tudok :( De ha említenek róla valamit, akkor kiírom, de a helyszín valószínű Franciaországon belül valahol, miután ők is ott laknak.
süti beállítások módosítása