Mi is az a transformj?

2012.05.17. 19:19

Üdv.

Először is egy "kisebb" hír. Tegnap szokásosan a fórumon nézelődtem, amikor felfigyeltem Sydoline hozzászólására az egyik bejegyzéshez. Kiderült, hogy a tesztelés még egyáltalán nem kezdődött el. A fórumon ugye vírus volt, és még adódtak kisebb-nagyobb problémáik, így Tig-nek nem volt elég ideje arra, hogy előkészítse a tesztelést. Pedig már 139 játékos "vár a parancsra". Sajnálatos módon csak másfél hetünk maradt a májusból, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az időhatáron belül maradjanak.

Amint észrevettem a magyarok körében is elkezdett elterjedni a transformj nevű privát Transformice szerver. Igen, ez a privát szerver, nem pedig egy újfajta Transformice. És miután ez egy másik szerver, vannak rajta változtatások.

Amit mindig rögtön megkérdeznek, hogy kell-e regisztrálni? A válasz pedig az, hogy kell.
A győzelem már nagyon alacsony egérszámtól számlálódik, azt hiszem ez 4 vagy 5 egér.
Minden cuccot meg lehet venni a boltban, nincs olyan, amit külön kell megszerezni.
Egyes dolgok ára alacsonyabb.
Tulajdonképpen ez a szerver először azért volt elterjedőben, mert 300 sajttól bármilyenre színezheted az egered.

Hogyan is jön ide ez az egész transformj? A lényeg az, hogy az 5 mintázatot amit már bemutattam, hordani lehet, teljesen ingyen. Ez arra jó, hogy kiválasszuk a nekünk tetszőt, ugyanis a hivatalos játékban minden egyes váltásnál fizetni kell újra és újra (legalább is én így értelmeztem, amikor Sydoline vagy Meli írta). Tehát nem árt előre letisztázni magunkban, így ez egy remek lehetőség ezek kipróbálására.

Készítettünk is egy képet:

 

A parancs a minták kipróbálásához: /skin 1-6 (Tehát pl. /skin 3). A képen nem sorrendben láthatóak. Viszont a /skin 1 az a sima barna egér.
Ami érdekes, gondolom valami hiba miatt, egyikünk bejelentkezésnél fekete lett, ő pedig szándékosan így került rá a képre :D Sámánként egyébként nagyon jól néz ki.

Egyéb kódok:
/mj - Ezzel kaphatod meg a torta sapkát.
/bubbles - Megölheted vele magadat.
 

Továbbá egy másik dolog... Éppen nézelődtem Twitteren, amikor a következőre lettem figyelmes:

 

 

 

Tehát Meli egész nap a szőrzet színeken és mintákon dolgozik, és már ő is türelmetlenül várja az új frissítést, ami az epreket is tartalmazni fogja.
 

***
A transformj oldala
Facebook oldalunk (még lehet szavazni)

***

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr824522814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

littledog 2012.05.26. 09:57:43

Nekem a bence egér tetszik nagyon és arra gyüjtök csak egy bukkanó az hogy még nem lehet epret szerezni.De majd lehet és a profi egereknek könyü lesz epret és sajtot szerezni.És mindenkinek jó játékot csinos egeret kivánok.

DraGirl 2012.05.27. 13:51:26

@littledog: Szia! Valóban, epret még nem lehet a hivatalos játékban szerezni, de ne aggódj, nemsokára lehet. Viszont a második mondatod egy kicsit hibás. Epret bárki szerezhet, ugyanis igazi pénzért lehet megvenni. És köszi, viszont kívánom :)
süti beállítások módosítása