Változatos szobák - Shaman

2011.07.29. 20:22

Üdv mindenki.
Úgy döntöttem egyesével fogom bemutatni a szobákat, ugyanis nem mindegyik helyen van megfelelő számú játékos hogy többet tudjak egyszerre...

/room shaman

Mindegyik szerveren megtalálható. Belépünk a szobába a következő üzenet fogad minket:

Egy bot-tól kapunk üzenetet, neve Shambot. Igazság szerint, nem fogod látni játékban. Amit ebből az üzenetből megtudunk, jelenleg 486 map található, ebből 19 vanilla map. Whisperben megírva a "help" szót több információt is kaphatunk.
Na de nézzük csak tovább, maga a játékmenet hasonló az átlagos szobákhoz képest. Azonban itt még csak véletlenül se fordulhat elő, hogy a sámánnak nincs haszna, ugyanis az egész erre épül. Különböző látványos trükkökkel igazán könnyen teljesíthetőek a pályák.


Természetesen vannak nehezebb meg vannak könnyebb részek a teljesítések során


És mi a helyzet akkor, ha ránk kerül a sor? Kezdőként reménykedjünk hogy egy könnyebb pályát kapunk. Apropó könnyedség... Minden kezdésnél ez látható:
A soron következő sámán neve, szintje ebben a minigame-ben (XP-ben van mérve)
Második sorban látható a pálya tervezője valamint a nehézsége.
Személyes tapasztalat: akik játszanak segítőkészek az újakkal szemben, legalábbis ott ahol én voltam. Kellemes csalódásnak mondható, hiszen a véletlen hibázás után általában "noob" és "low" áradatra számíthat az ember, viszont ebben a helyzetben segítséget kaptam, lépésről lépésre magyarázták hogy mit tegyek. Habár elsőre nem sikerült, második alkalommal minden egér beért.
Ezután a következő kis üzenet látható:

Szintén a bot-tól kapjuk, jelzi hogy mennyi XP-t kapunk, valamint hogy léptünk-e szintet.

Összességében nem rossz, sőt kifejezetten élvezhető, főként azoknak ajánlanám akik szeretnek sámánként kihívásokkal szembenézni.
(Minden szerveren elérhető szoba, a honlap szerint a shaman2 csak az EN1-es szerveren van)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr823110525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása