Üdv mindenki.

Az új verzióban igazából túl nagy változások nem történtek, egyedül a chat-ben. Ha valakinek írsz whisperben, akkor át lehet állítani bal oldalon a gombokra kattintva hogy kivel akarsz beszélni. Valójában "hasznosnak" mondható, hiszen ha több emberrel beszélgetsz egyszerre, akkor nem biztos, hogy kellő figyelmet tudsz fordítani minden mondatra, ennek segítségével viszont vissza tudod olvasni csak azt a beszélgetést.

Karácsonyi update:
Ez az, ami talán a legtöbb embert érdekli. Ma olvastam a Transformice fórumon, hogy nemsokára jön a karácsonyi update. December 12-e és 16-a között fog elkezdődni, pontos dátumot nem adtak meg. Tig, Meli és Sydoline idén egy kicsit különlegesebbé akarják tenni ezt az "eseményt" és 3 kis event-et csinálnak, ahol kis ajándékokat (?) lehet nyerni. Az első ilyen event 2011. december 12-én azaz Hétfőn kezdődik, szóval figyeljetek ;)
***Sydoline kommentben írta, hogy a 3 event teljesen különböző lesz***

 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr693452237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása