Szép estét.

Ma kezdetét vette a Valentin Event, igaz az elején kisebb nehézségekkel. Nézzük szépen sorban, hogy miből áll össze.
Először is, maga az event. Van egy map, amit Tigrounette csinált, és nincs rajta sámán (ha van rajta sámán, hasonlóan a halloween-i eventhez, nem működik a map). A mapot teljes méretben ide kattintva megnézheted. Végig kell menned rajta, majd amikor elérsz a  végére, odamész az egyik székhez, rákattintasz, és az egered felül. Valakinek veled szembe kell ülnie, és akkor kaptok 1-1 itemet (ha még nincs meg az összes).

A következőek az új itemet:

 

 

 

A régi itemek pedig a szempilla, a sima nyakkendő gallérral és egy szívecskés fülbevaló. Íme ezek képekben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egy itemet megszerzel, akkor ezt tapasztalhatod:

 

 

 

 

 

 

 

 

Történtek változások a map editorban is:

  • Mostantól 50 padlót tudsz elhelyezni
  • Új itemeket adtak a map editorba
  • Valamint kevés ember érint, viszont mostantól minél több általad készített mapot jelölnek ki folyamatosra (tehát többször lehet vele találkozni), annyival kevesebbet kell fizetni a map készítésért. Tehát ha van 1 mapod folyamatosra kiemelve, akkor egy map létrehozása 30 sajtba fog kerülni (2 kiemelt -> 20 sajt, 3 kiemelt -> 10 sajt, 4 vagy több kiemelt -> 5 sajt)

Egyéb változások:
A "Design your item" nevű versenynek ugye megvoltak a győztesei, az első három helyezett munkája most bekerült a játékba
Első helyezett ára 1000 sajt:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Másodiké 600 sajt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harmadiké 200 sajt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbá mostantól ha valakinek a profiljára mész, akkor láthatod rögtön a legfelső sorban, a regisztrációjának a dátumát. Egyelőre ez még buggol, azt írta Sydoline.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eredeti poszt: itt találod
További szép napot/estét c:


A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr214076137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbiikaa 2012.05.26. 13:28:43

Sziia.! Bocsi lenne 2 kérdésem... 1., Meddig lehet ezeket a valentíínapi dolgokat beszerezni.? 2., Melyik pálya az, mert kerestem Cheseeformicén és nem találtam... Köszii.

DraGirl 2012.05.27. 13:48:08

@Barbiikaa: Szia. Ennek az eventnek már eléggé régen vége van. De ha addig nem unsz rá a játékra, akkor jövőre valószínű ismét meglehet őket szerezni :)
süti beállítások módosítása