Vegyesen

2012.05.14. 23:22

Üdv.

Tudom, hogy nagyon sokan várjátok az újabb híreket, de azokkal sajnálatos módon most nem szolgálhatok. Viszont ez most egy ilyen vegyes bejegyzés lesz... Tekintettel arra, hogy jövőhét szerdáig eléggé elfoglalt leszek az iskola miatt, így ezt a két dolgot szeretném most kiírni, illetve nektek időt adni, hogy döntsetek.

Először is nagyon örülök, hogy viszonylag sokan látogatják a blogot, tehát van értelme vezetni.
Nem is igazán tudom, hogyan lehetne ezt megfogalmazni... Van egy oldal, a join.me, ami nem ér fel egy "livestream" oldallal, de azért elég jó. Van chat, és ahogy elnéztem mikrofonon keresztül is lehet beszélgetni. A lényege viszont hasonló, tehát az "adást adó" ember képernyőjét láthatod rajta. Én személy szerint szeretek rajzolgatni, bár nem tartozom a legjobbak közé. De úgy gondoltam, hogy ezt az oldalt felhasználva olyan jövőhét szombaton vagy vasárnap elindítanék egy ilyen adást, amiben végül is rajzolok, és akinek van kedve, megnézheti, hogy hogyan teszem azt.
El kellene döntenetek, hogy van-e igény erre. Mert ha igen, akkor előre szólok, és azon a napon kezdés előtt kiteszem a linket.
Ha szeretnétek, akkor jelezzétek kommentben, vagy a facebook oldalon is lehet majd szavazni. Ízelítőként az eddigi munkáim közül kettőt kitettem a bejegyzés végére, lekicsinyített formában.

[Cheese Fighter]
A második dolog, hogy megkértek egy törzs reklámozására. Ebből nem szeretnék rendszert csinálni, de egye fene, most kiteszem.
Ide kattintva eljutsz a facebook oldalukra, szerintem ott bővebb információt kaphattok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr744508907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása