Üdv.

Először is:
Ez itt a 100. bejegyzés! Nagyon köszönöm mindenkinek, aki eddig látogatta a blogot, remélem továbbra sem fogja abbahagyni, és remélem, hogy minél többen csatlakoznak majd hozzánk. Valami különlegeset próbáltam keresni a 100. bejegyzésre. A mintákra gondoltam, de az még 2 hét, és addig a blog sem maradhat frissítések nélkül.

Éppen a CFM fórumon jártam, amikor megláttam egy képet feltöltve, majd többet is. Egy bizonyos Caiowin nevű személy töltötte fel, aki azt állítja magáról, hogy ő Tig egyik unokatestvére, és a tesztelők egyike, de kb. 2 órára tesztelt csak. A képek mindenesetre bizonyítják, hogy valahogyan színeket kapott.

Próbáltam tőle pár dolgot kérdezni. De elég hamar mennie kellett. Fura, Brazília van beállítva közösségnek, és ahogy elnézem nem is franciául beszél. Szóval az unokatestvéres sztoriból nem tudom, hogy mennyi igaz. De lényegtelen, szóval lelépett mielőtt még kérdezhettem volna árakat, és attól tartok, hogy csak a megjelenés napján fogjuk megtudni, hogy mi mennyibe kerül :/

Tehát annyi lenne a kérésem, hogy nézzétek meg ezen az oldalon a képeket (igen, közte vannak a szőr minták is), nyissátok meg őket, és nyomjatok rá egy-egy "Tetszik"et (aki esetleg angolul használja az oldalt, az a "Like" gombot). Ennyit megérdemel ha már válaszolt. Ha gondoljátok továbbíthatjátok is. Továbbá kérlek titeket, hogy ne zaklassátok Caiowin-t, gondolom ti sem örülnétek neki, ha mindenki írna nektek pár kép miatt.

A mai napon örömmel tapasztaltam azt is, hogy a Firefox alatt végre normálisan működik a Transformice fórum is. Hibák ugyan még találhatóak benne, de legalább már nem olyan lassú mint tegnap, és nem kapunk 504-es hibaüzenetet sem.

***
Aki esetleg szeretne az szavazzon a join.me-s dologról a blog Facebook oldalán.
***

***Szerkesztve***
Úgy néz ki az illető a transformj-ről van, ahol köztudottan mindent meg lehet venni olcsóbban és stb stb... Na nemgond, a képekért azért megéri, láthatjuk, hogy hogyan fog kinézni a bunda/szőr.

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr654515060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása