Szombat?

2012.05.23. 19:45

Üdv.

Ideje visszatérni egy kicsit a már említett join.me stream nem is tudom minek nevezzem dologra. Úgy néz ki mutattak iránta érdeklődést. A héten beteg is vagyok, ezért pótlás mellett próbálok előre készülni, így szabaddá téve a szombatot. Tehát arra gondoltam és egyelőre ez a dátum marad meg, hogy szombaton (2012. május 26.) lenne ez a dolog megtartva, valószínűleg 15:00-től. A join.me hátránya, hogy a link mindig változik, így azt csak az elindítás után tudom megadni, tehát előbb elindítom, hogy a linket ki tudjam adni (kb. 14:45). Ennek a bejegyzésnek az aljára is ki fog kerülni, a facebook oldalon is megosztom majd, és a játékban elérhető leszek (Wooferx néven), tehát ott is lehet kérni.

Meg kell még említenem, hogy a Paint Tool SAI nevű programban fogok rajzolni, de csak nemrég kezdtem el használni, így az ügyetlenségért előre is elnézést. És azt is, hogy nem pár perces munka, mivel a grafikus táblák terén még kezdő vagyok. Az adás eltarthat jó pár órát (3-4-5), közben szabadon mehettek el, és jöhettek, nem kötelezek senkit. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr594542361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása