Még 1 hét?

2012.05.30. 19:56

Üdv.

Először is két tegnapi hír: Leállították a hivatalos fórumot biztonsági okokból. Meli Twitteren írta, hogy mennyire gyűlöli a hackerket, aminek megvan az oka (Legutóbb ugyanis egy hacker tehetett arról, hogy a fórumon vírus volt. Most pedig ebből okozódott valami probléma, konkrétan nem árulták el, hogy mi). Lényeg ami lényeg, talán új fórum lesz felállítva, ha nem sikerül megoldani ezt a problémát.

Tegnap óta meg lehet venni pár újabb kiegészítőt a boltból, sajtért. Nem tudom pontosan, hogy melyeket, nem próbálgattam :) A Minecraft kiegészítőket viszont biztosan.

Na és ami talán most mindenkit a legjobban érdekel, az eprek...

Mielőtt beléptem a játékba, szokásosan a Twitterre néztem fel először, ahol láttam, hogy a szerver többször volt újraindítva, és Tig éppen előkészíti a terepet. Igen, megérkezett végre a béta tesztelés, tehát nem kell megijedni, ha színes egereket láttok szaladgálni. :D
A tesztelők között szerepelnek moderátorok, egyéb "személyzeti tagok" és sima játékosok, akiket már régóta és nagyon jól ismernek a tulajdonosok. A facebook oldalukon, valamint a CFM fórumon úgy tették közzé, hogy valószínű egy hét szükséges ennek a folyamatnak, aztán pedig véglegesen bekerül a játékba is, szóval kitartás. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://transformice.blog.hu/api/trackback/id/tr874555819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása